Book Force One

YOUR ENGLISH PARTNER

tel

Contacteaza-ne

0723278156

Dictionare explicative publicate de Macmillian si Oxford University Press

Noutate adaugata Vineri , 16 Martie 2012, 13:57:39

Orice persoana care vrea sa inceapa sa invete o limba straina, asa cum este engleza, stie ca una din primele carti pe care le cumpara pentru a-l ajuta in demersul sau de a invata aceasta limba, este dictionarul. Bineinteles ca primul nu va fi unul explicativ al limbii respective, ci, mai degraba, unul care sa ofere corespondenti in limba romana a cuvintelor din limba engleza. Facand asocieri ii va fi mult mai usor unei persoane sa invete limba si sa ajunga incet, incet, sa gandeasca in limba respectiva.

                Acesta este inceputul, indiferent de limba pe care doreste cineva sa o invete. Abia mai apoi, cand s-au consolidat cunostintele de baza, se poate trece la dictionare explicative a limbii engleze, mult mai cuprinzator, ce va ajuta la aprofundarea acesteia si care va initia acea gandire de care vorbeam mai devreme.

                Un dictionar nu este folositor doar persoanelor incepatoare si a celor care invata sau aprofundeaza limba intr-un mod didactic. Acesta este foarte folositor chiar si dupa ce studiul va fi terminat si persoana respectiva va intampina cuvinte noi sau din domenii de specialitate. Aceasta trebuie sa poata apela la un astfel de ajutor care sa il lamureasca in orice privinta, cu o definitie cat mai exacta a ceea ce cuvantul respectiv vrea sa exprime, atat de unul singur, cat si intr-un anumit context specific.

                Dictionarul este unealta de nelipsit din biblioteca oricarui vorbitor de limba engleza sau a oricarei persoane care incepe sa invete aceasta limba, care pana la urma nu este grea deloc. Este chiar mai usoara decat limba romana, gramatical vorbind.

                Acestea fiind spuse, speram sa nu mai existe nicio casa fara cel putin un vorbitor de limba engleza si, mai ales, fara un dictionar.

platforma SilkMART by SilkWEB
© 2007-2017 Book Force One. Toate drepturile rezervate